Sunday 10 August 2014

Накратко: Глава 09. Зари III

Бибун, Ог, 9-та луна от 2493-то слънце от века на Лъва (12 488 г.пр.н.е.).

09.1. Вече 4 месеца, откак Зари е била откарана като робиня в Ог и продадена на търг на Гилдон, съдържател на страноприемница и бордей в град Бибун. Ог е единствената част от атлантската федерация, където проституцията е призната за законна, съгласно пазарлъка между Посейд и местната аристокрация, която е запазила тази традиция срещу доброволното си участие във Федерацията.

09.2. Зари е една от най-предпочитаните еротични танцьорки заради необичайно мъжественото си телосложение и кожените си дрехи и е спечелила много почитатели сред господата с по-особени разбирания за любовта. Двуглавата змия на Ку (вид каучуково дилдо с два накрайника) сега е основното й оръжие. А също камшикът и изкуственият прикачен член, който влудява господата.

09.3. Отклонение: За проституцията.

09.4. Този ранен следобед Зари тъкмо е привършила пламенен садо-мазо сеанс с един господин, който още стене от удоволствие, изнемощял и коленичил пред нея на четири крака със зачервен гол задник. Тя се изкъпва, облича оскъдното си кожено облекло и се готви да слезе долу в кръчмата.

09.5. Когато слиза долу, заварва сградата завардена, от слугите няма и следа, а господарят й Гилдон в компанията на няколко неприятни здравеняци, които се разправят с него за някакви дължими пари. Заплашват да му отрежат някой пръст или крайник.

09.6. Когато виждат Зари, биячите са впечатлени от телосложението й и се опитват да отвлекат Зари като залог за дълга на Гилдон, но тя оказва яростна съпротива - убива двама, а другите се разбягват. В схватката обаче Гилдон е ранен със стрела на арбалет.

09.7. Слугите пренасят Гилдон горе в покоите му и викат лекар. Гилдон пита Зари как да й се отблагодари, задето го е спасила. Тя иска в замяна само да получи правото да се придвижва свободно из града. Той е съгласен, а и не само това - обещава да я направи свой телохранител, защото ще има нужда от бойните й умения.

09.8. Лекарят пристига и преглежда Гилдон и заръчва да се донесат някои лекарства. Гилдон възлага на Зари да отиде до аптеката на свой доверен братовчед и да му ги донесе - първата й задача из града.

09.9. На път към аптеката, Зари се натъква на познато момиче, изглежда също робиня. В нея разпознава Незеири, една от оцелелите Дъщери на Ку.

09.10. Незеири й споделя, че сега е лична прислужница на Управителя на града, богатият Кидиман и животът й не е никак лош. Разкрива й, че из града има пръснати още 5 момичета от някога славните Дъщери на Ку - повечето са робини и слугуват в домовете на видни господа.

09.11. Зари я увещава да избягат от Ог и да се върнат на острова, където е заточен остатъкът от народа им. Но Нези изглежда е приела робската си участ - тя много харесва Кидиман и даже често споделя ложето му. Тя твърди, че той я обича и иска дете от нея. Но Зари й разкрива, че Кидиман е редовен гост на бордея на Гилдон и просто си търси жени, а тя е за него само една вещ. Ако не вярва, да го проследи довечера до кръчмата и ще го види. Даже ще й остави задната врата на кухнята отключена и ще предупреди готвачите, за да влезе тайно и да го види. Нези отказва да й повярва и се разделят, а Зари разочарована продължава към аптеката.

09.12. Вечерта, вече донякъде възстановеният Гилдон устройва поредния пир за гости с еротична програма в кръчмата си. Присъстват някои от големците на града, а също и познатите мутри. Управителят Кидиман се появява и сяда до Гилдон, а той го черпи.

09.13. Зари прави обичайния си танц на пилона, но не откъсва очи от господаря си. Мутрите я следят с погледи. Гилдон и Кидиман си говорят и кимат към нея и са видимо впечатлени от гърдите й, които прозират отстрани.

09.14. Отклонение: За страничния вид към гърдите.

09.15. След танца Гилдон я извиква при масата им и я предлага за вечерта на госта си безплатно като жест на добра воля (и с надеждата на благосклонна дума за него и разрешение на проблема с мутрите). Зари разбира намека и флиртува с Кидиман. Забелязва един голям ключ на врата му.

09.16. Зари забелязва Нези, която гледа иззад вратата на кухнята с невярващи очи. За малко отива до кухнята и двете разговарят за двуличния Кидиман. Нези е разочарована и решена да му отмъсти за лицемерието. Зари я пита какъв е този ключ на врата му. Това е ключът към яхтата му - неговата гордост. Най-бързият плавателен съд в Ог. С нея той тайно прекарва опиати през митницата и ги пласира на пазара в Бибун. Така е станал толкова богат и е добил такава власт, а накрая си е купил и изборите за Управител.

09.17. Зари има план. Казва на Нези да побърза да намери останалите 5 Дъщери на Ку из града и да ги доведе край пристанището в полунощ. Връща се при масата и флиртува още повече с Кидиман, а накрая двамата се качват заедно в стаята й, докато Гилдон потрива доволно ръце.

09.18. Зари и Кидиман се приготвят за секс. Тя го омайва със стриптийз и еротичен масаж. Когато нещата се разгорещяват и той завира лице между краката й, тя стиска мощните си бедра и го удушва. А после изтръгва ключа от врата му. После се прехвърля през прозореца, а отвън зад ъгъла я чака Нези с останалите 5 момичета, въоръжени кой с каквото е намерил. Те изчезват в нощта.


Откъси: Зари III (част 1) (част 2) (част 3)
СЪДЪРЖАНИЕ© Спасимир Радев

No comments:

Post a Comment